top of page
Writer's pictureEscape From Reality

Eu și totuși alta


După cum spuneam într-un articol anterior, scriitoarea celor două bestsellere, Jojo Moyes ("Înainte să te cunosc" și "După ce te-am cunoscut") a pregătit o nouă carte pentru fanii Louisei Clark. Aceasta o prezintă pe protagonistă în diverse situații fericite sau mai puțin fericite, ilustrând viața unei tinere care pleacă dintr-un orășel mic din Anglia, către marea metropolă - New York, lăsându-l în Londra pe noul ei iubit Sam.


De cum ajunge în New York, Lou este asaltată de luxul și opulența vieții noii ei șefe. Împreună cu această participă la tot felul de evenimente mondene, este plimbată (în interes de serviciu) cu limuzina și totodată încearcă să nu piardă contactul cu familia ei din Anglia.


Pe parcursul cărții Louisa are parte de expriențe foarte faine, întâlnește cu tip care îi aduce aminte de Will, iar acest lucru o face să își amintească de sentimentele pe care le-a avut și pe care le-a depășit cu greu. Viața roz nu durează foarte mult, iar tânăra va face cunoștintă cu săracia, lipsa unei casei, a familiei și a unui umăr pe care să-și verse amarul. În această situație critică află cât de reci sunt americanii și cât de greu este să te descurci într-o lume mare fără niciun sprijin.


Din întâmplare ajunge să locuiască și să fie prietenă cu bătrâna doamna De Witt, pe care inițial nu o agrea și față de care avea o oarecare teamă. Ușor, ușor lucrurile încep să intre de făgașul normal, iar viața Louisei să intre pe un făgaș normal.


Mai multe lucruri despre experiențele trăite de Lou vă las să descoperiți în carte, căci sunt mai multe decât am povestit mai devreme :).


Enjoy reading!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page